Resultaten voor vertalen

vertalen
Jouw tekst vertaald Vlaanderen.be.
Zo krijg je een heerlijk heldere vertaling terug. Soms heb je een beëdigde vertaling nodig om voldoende rechtskracht te geven aan een document in een vreemde taal. Alleen beëdigde vertalers kunnen zon vertaling maken. Een beëdigde vertaler is een vertaler die een professionele eed heeft afgelegd en bevoegd is om bepaalde officiële documenten te vertalen.
vertalen Nederlands woordenboek - Woorden.org.
heeft vertaald volt.deelw. 1 tekst overzetten in een andere taal. een tekst van het Spaans in/naar het Nederlands vertalen. 2 iets in een andere vorm weergeven. iets in daden vertalen. omzetten in goede bedoelingen vertalen naar concrete plannen. interpreteren overbrengen overzetten translateren vertolken.
BudgetVertalingOnline voor een betaalbare vertaling!
Zoek je een professionele en betaalbare vertaling van het Nederlands naar het Engels of andersom? Heb je een Engelse tekst geschreven en wil je dat iemand met kennis van de taal er eens naar kijkt? Ik, Greetje den Holder, eigenaar en vertaler van BudgetVertalingOnline, kan je daarbij helpen. BudgetVertalingOnline voor een betaalbare vertaling.
Live vertalen met Google Translate kan voortaan ook in het Nederlands VRT NWS: nieuws. VRT NWS: nieuws. Artikel van Radio 2. Artikel van Radio 2. VRT NWS: nieuws.
Live vertalen met Google Translate kan voortaan ook in het Nederlands. De Google Translate-applicatie die het mogelijk maakt om teksten te vertalen door er gewoon met je smartphone over te gaan, ondersteunt binnenkort ook het Nederlands. Dat heeft Google zelf bekendgemaakt.
Online workshop e-fficiënt vertalen VDAB.
Bel gratis 0800 30 700 Elke werkdag van 8 tot 19 uur. Terug naar alle zoekresultaten. Vorige Workshop 67 van 189 Volgende. E-fficiënt vertalen Online. Gebruik jij ook wel eens Google Translate of Deepl om een tekst te vertalen naar een taal die je niet al te goed kent?
vertalen in Turks Nederlands-Turks Woordenboek Glosbe.
Maar eerst zal ik uitleggen hoe het kwam dat ik gearresteerd en vervolgens gevangengezet werd wegens het ondergronds vertalen van literatuur van Jehovahs Getuigen. Yehovann ahitlerinin yaynlarn gizlice tercüme ettiim için tutuklanmama ve sonra da hapsedilmeme yol açan olaylar anlataym.
Website vertalen Vertalingen Vertaalbureau Wilkens c.s.
Lees ook de casestudys over MyMicroInvest en Winsol en hoe wij bedrijven door middel van websitevertalingen helpen met het behalen van hun commerciële doelen. Website vertalen: copyvertaling. Een copyvertaling is een speciale vorm van vertalen, die zeer geschikt is voor het laten vertalen van websites enandere marketingteksten.
VERTALEN Engelse vertaling bab.la Nederlands-Engels woordenboek.
Wist je dit al? Al onze woordenboeken zijn bidirectioneel, wat wil zeggen dat je woorden gelijktijdig in beide talen kan opzoeken. tok_pisin Tok Pisin. vertalen" vertalen Engels. vertalen" in het Engels. NL vertalen vertaaldevertaald werkwoord. vertalen ook: overzetten, interpreteren, translateren, zich vertalen.
Vertalen van documenten - Gemeente Herent.
Deze vertaler is bevoegd om bepaalde officiële documenten te vertalen en te voorzien van een persoonlijke stempel, handtekening en beëdigingsverklaring. Waar vind ik een beëdigd vertaler? U vindt een beëdigd vertaler via het nationaal register voor gerechtsdeskundigen en voor beëdigd vertalers, tolken en vertalers-tolken.
Vertalen - 7 definities - Encyclo.
De website probeert alle woordenlijsten op het internet, groot en klein, samen te brengen om het zoeken naar woorden makkelijk te maken. Ook op deze website. Woord begint met Woord eindigt op Woord bevat Bronnen Categorieën Op deze dag Populair Sitemap Alle woorden A-Z Nieuwe woorden.
Filter, tijdschrift over vertalen -.
VintageFilter Lust gratie van het vertalen. In het eerwaarde gezelschap van professorVOXmaakte de Filter -lezer in 2011 een tijdreis naar de eerste nokiameltdownperiode om de tong-, strot- en lipgeluiden van mensdieren te bestuderen. Hij viel midden in een gesprek tussen de schrijfster Marlene van Nieker k en haar vertaalster.
Tekst in een andere taal vertalen.
U kunt de talen die voor de vertaling worden gebruikt, wijzigen door in het deelvenster Onderzoeken onder Vertaling te selecteren vanuit welke taal en naar welke taal u wilt vertalen. Als u bijvoorbeeld van het Engels naar het Frans wilt vertalen, klikt u in de lijst Van op Engels Verenigde Staten en in de lijst Naar op Frans standaard.

Contacteer ons