Resultaten voor whatsapp

whatsapp
WhatsApp: 33 geheime trucjes en hacks die je leven makkelijker maken.
Klik op het emoji-pictogram om de lijst met emojis te openen die je kunt gebruiken, en onder de stroom gele gezichten zie je een optie om over te schakelen naar de gif-afbeeldingen. Vanuit een WhatsApp groep een privé-bericht versturen. Tijdens een groepschat even snel een andere deelnemer een privé-bericht sturen? Hoe: houd een bericht van de gesprekspartner met wie je een privégesprek wil starten lang vast en selecteer de optie 'Bericht' xxxx. Dit zal de vorige chat openen, of een nieuwe chatscherm laden als je niet eerder privé hebt gechat. Je chat wat meer bling-bling geven? Verander dan de achtergrond van je chatgesprekken. Dat is trouwens alleen van toepassing op wat jij ziet, je gesprekspartners merken dat niet. Hoe: ga op iOS naar Instellingen Chatten Chatachtergrond en kies eenvoudig wat je als achtergrond wil weergeven.
WhatsApp Web en Desktop: Hoe gebruik je ze?
Je hebt je telefoon nodig voor de eerste installatie van de apps WhatsApp Web of WhatsApp Desktop, maar je telefoon hoeft niet online te blijven om deze vier gekoppelde apparaten te laten werken zodra ze gekoppeld zijn. Je wordt echter automatisch afgemeld bij WhatsApp Web of WhatsApp Desktop als je je telefoon 14 dagen niet gebruikt.
WhatsApp-bug verbergt oudere conversaties - AG Connect.
Onduidelijk is hoeveel gebruikers door deze bug getroffen zijn enwanneer WhatsApp debug gaat oplossen. Deze bug lijkt niet specifiek te gelden voor de bèta-versie van de app. If you have been recently logged out from WhatsApp, on WhatsApp for Android, don't' worry: it's' a bug.
Brazilianen kunnen als eerste betalen via WhatsApp.
Betalen via WhatsApp is gratis voor consumenten, maar niet voor ondernemers. Zij moeten per transactie een percentage van 3,99, afdragen aan WhatsApp. Dat lijkt wat aan de hoge kant, al is dat volgens WhatsApp vergelijkbaar met wat ze nu betalen voor het accepteren van een transactie via creditcard.
What is WhatsApp? Digital Trends.
It can also take advantage of Wi-Fi and cellular data to make one-on-one or group calls, reducing the need for expensive calling charges.If this sounds exciting so far, keep reading to find out everything you need to know about WhatsApp.
WhatsApp: een alternatief voor iMessage en SMS Apple Coach.
En omdat WhatsApp via internet gaat, en niet vanuit je SMS, was het, zeker wanneer je een WiFi netwerk beschikbaar hebt, goedkoper om WhatsApp te gebruiken, dan te SMS-en. Wat kost Whatsapp? De kosten van WhatsApp wil ik nog expliciet bespreken.
WhatsApp - Gemeente Oldebroek.
In veel gevallen reageren we binnen 4 uur. Voor uw veiligheid versturen en vragen wij geen privacygevoelige informatie via WhatsApp. Privacygevoelige informatie is bijvoorbeeld uw burgerservicenummer of uw rekeningnummer. We vragen u om geen privacygevoelige informatie of documenten via WhatsApp met ons te delen.
De WhatsApp newsletter: de nieuwe manier van nieuws consumeren Dept.
Begin 2018 is echter wel het platform WhatsApp for Business gelanceerd. Met WhatsApp for Business kan de zakelijke markt communiceren via WhatsApp door middel van een chatdienst, als het ware een klantenservice. Voor het eigenhandig versturen van berichten naar een grote groep mensen kom je al snel uit bij WhatsApp Broadcast.
Een jaar zonder WhatsApp, hoe bevalt het? - Kelly Caresse.
Ik zal niet zeggen dat ik dit voor altijd zo blijf doen, maar voor nu ben ik heel blij dat ik zonder leef Ik ben heel benieuwd hoe jullie je gedrag ten opzichte van je smartphone ervaren, of je de sociale druk van WhatsApp herkent en of het leven zonder WhatsApp wat voor jou zou zijn.
WhatsApp Rechtspraak.
alleen het RSC ziet uw WhatsApp-bericht, niemand anders binnen de Rechtspraak. het RSC neemt geen deel aan groepsgesprekken op WhatsApp. het gebruik van WhatsApp brengt geen extra kosten met zich mee. u kunt niet naar het WhatsApp-nummer bellen of sms'en.'
WhatsApp Web: dit kun je er allemaal mee T-Mobile Blog.
In deze video zie je precies welke functies en instellingen WhatsApp Web heeft. WhatsApp Web zonder telefoon gebruiken: binnenkort kan het! WhatsApp is druk bezig met de ontwikkeling van de browserversie van de app. Waarschijnlijk is het later dit jaar mogelijk om via WhatsApp Web te video- en audiobellen.
Whatsapp tips en tricks die je nog niet wist - Lifehacking.
Hallo ik heb op mij ipad whatsapp geinstalleerd en kan nu mijn gesprekken via mijn ipad ontvangen en versturen etc, ik kan echter niet mijn tel gesrpekken die ik geboerd heb zien, kan iemand mij vertellen hie ik dat kan zien?

Contacteer ons